Afgelopen zaterdag 19 november heeft KmD haar jubileum jaar geheel in eigen tijd afgesloten met haar concert ‘KmD in C’. Wij willen alle toeschouwers, donateurs, sponsoren en andere personen die KmD een warm hart toedragen, bedanken. Zonder jullie was het allemaal niet mogelijk.

Gelukkig stoppen we er echter niet mee. We gaan gewoon door! Zo zal ook komend jaar wederom een spectaculair programma worden getoond. Naast de kleinere concerten gaan we hard aan de slag met KmD Rocks! Wij hopen iedereen wederom terug te zien en uiteraard nieuwe mensen te verwelkomen.

Mocht je je door ons concert geïnspireerd voelen om ook bij ons te komen spelen kom dan gerust een kijkje nemen op onze repetitie (woensdag, 20.00 uur) of neem contact met ons op via het contactformulier.

Binnenkort zullen er foto’s van afgelopen concert worden geplaatst, dus houdt de site goed in de gaten.

Op naar de volgende 100!